news-details
Ekonomija

Lansirana kampanja “Ulcinj svijet u malom”

Opština Ulcinj i Turistička organizacija Ulcinja danas su zvanično pokrenuli regionalnu turističku kampanju pod sloganom – „Ulcinj – svijet u malom“.

Predsjednik Opštine Ulcinj Loro Nrekić rekao je da je ovo prva lokalna destinacija koja “ozbiljnim i kreativnim pristupom” promoviše sve benefite ljetovanja na našem primorju – konkretno u Ulcinju.

On je istakao da je cilj kampanje “produbljivanje kontakta” sa domaćim turistima, ali i da se inspirišu regionalni gosti da se prisjete prethodnih putovanja u Ulcinj i da ovaj grad opet izaberu kao idealnu destinaciju za odmor.


-Ne treba posebno napominjati da kao primorska opština raspolažemo izuzetno diversifikovanom ponudom i svjesni smo da možda nikada kao sada nijesmo to predstavili u punom kapacitetu. Zato je akcenat kampanje stavljen na sve segmente koji u najširem smislu afirmišu slogan “Svijet u malom”, koji ujedno naglašava veliko i prirodno i društveno bogatstvo Ulcinja-naveo je Nrekić.

On je dodao da je država  otvorila granice za turiste i pripremila “niz programa i akcija” u cilju podrške nacionalnim turističkim kapacitetima i u pravcu “kvalitetnog organizovanja ljetnje turističke sezone”.

-Svjesni smo da je ovo vrlo težak i izazovan period za sve nas i da će ova sezona biti daleko od idealne, upravo kampanjom „Ulcinj – svijet u malom“ najbolje pokazujemo kako zajedničkim snagama nešto negativno možemo pretvoriti u pozitivno-poručio je Nrekić.

Ulcinj ovom kampanjom akcentuje one svoje dijelove  kojima se manje poklanjala pažnja – Pinješ, Šasko jezero, Briska gora, ali i  kajt surfing na Velikoj plaži, Stari grad  i raskoš multikulturalne sredine.