news-details
Ekonomija

Još jedna prilika da se osvoji besplatno ljetovanje u Boki

Popularni muzičari, sportisti i glumci poslali su danas zajedničku poruku cijelom regionu: #HercegNovTeZove. Interesantnim spotom oni pozivaju sve zainteresovane da se pridruže akciji grada Herceg Novog i učestvuju u nagradnoj igri koja stanovnicima regiona, a i cijelog svijeta, nudi mogućnost da osvoje besplatno ljetovanje u tom gradu na obali Jadrana.

U svoj rodni grad, putem spot a pozivaju bubnjar Dragoljub Đuričić, košarkašice Milica Dabović i Ana Dabović, vaterpolisti Aleksandar Ivović i Andrija Prlainović, fudbaler Staniša Mandić, glumica Daca Dabović, košarkaš Vujadin Subotić, glumac Miloš Pejović i muzičari Vlado Georgiev i Nenad Knežević Knez.


 Izvlačenje nagrada zakazano je za ponedjeljak 15. jun u 20 sati, a prijave na sajtu www.hercegnovitezove.com moguće su sve do tog trenutka, kada će biti izvučena imena preostalih 24 dobitnika besplatnih aranžmana.

-U okviru iste akcije, proteklog vikenda je uručeno 26 nagrada, koje će omogućiti da oko 100 gostiju iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore pet dana besplatno boravi u novskim hotelima i apartmanima, te da se uvjere zašto je baš Herceg Novi prepoznat kao grad otvorenih vrata, toplog srca i dobrih domaćina u koji se uvijek vrijedi vraćati-saopštili su danas ovim povodom iz Opštine Herceg Novi.

#HercegNoviTeZove je najmasovnija akcija ovog tipa ikada organizovana u ovom gradu, u saradnji sa brojnim hotelijerima i izdavaocima privatnog smještaja. Kampanja je do sada stigla do preko dva miliona ljudi, zabilježeno je preko 600.000 posjeta zvaničnom sajtu iz više od 90 zemalja. Ukupno će biti dodijeljeno 50 besplatnih porodičnih aranžmana, zahvaljujući kojima će oko 200 osoba biti gosti Herceg Novog.

Izvlačenje imena dobitnika će se prikazivati na RTV Herceg Novi u okviru specijalne emisije posvećene #HercegNoviTeZove kampanji, kao i na Facebook (Radio - televizija Herceg Novi - Home) i Youtube (Radio Televizija Herceg Novi) nalozima televizije.